Konference - Hvordan kan deleøkonomi bidrage til at skabe bedre byer?

Dansk Arkitektur Center og Politiken Live inviterer til stor konference om deleøkonomien, der lige nu indtager Danmark med storm! Mød politikere, eksperter, deleøkonomiske projekter og international inspiration fra Amsterdam Sharing City.

deleby-konference

Foto: Dansk Arkitektur Center

Deleøkonomi er tidens hyppigst diskuterede buzzword og findes i et utal af afskygninger. Mens nogle er mere kontroversielle end andre, findes samtidigt en stor gruppe deleøkonomiske koncepter og forretningsmodeller, som drejer sig om at udnytte overskudsressourcer bedre. I en tid hvor urbanisering og hastig tæring på jordens samlede ressourcer er globale udfordringer, er spørgsmålet om og hvordan deleøkonomi kan bidrage til at skabe bedre byer?

Med konferencen 'Hvordan kan deleøkonomi bidrage til at skabe bedre byer?' dykkes ned i, hvordan deleøkonomien kan være med til at forme og udvikle de danske byer. På konferencen sættes også internationale perspektiver på deleøkonomien, Nanette Schippers (Sharing economy advisor, Chief Technology Office) fortæller om Amsterdam Sharing City.

Konferencen zoomer ind på deleøkonomiens store potentialer og samtidig udfordringer, der spænder ben - DAC og Politiken Live har inviteret et hav af eksperter og kyndige inden for deleøkonomien, til at give deres indspark. 

På dagen giver Dansk Arkitektur Center og Rainmaking Innovation også indblik i det store projekt Deleby. Seks udvalgte deleøkonomiske projekter vil også give indsigt i deres innovative arbejde, og i hvordan de er med til at optimere de danske byer med deleøkonomien som fundament i deres forretningsmodeller.

>> Læs mere om Deleby 

>> Læs mere om deleøknomi på Politikens Deleby-sektion

Praktiske informationer

Politikens Amalie Kestler er moderator når konferencen afholdes i Pressen, Politikens Hus tirsdag d. 13. september. Konferencen starter med morgenmadsbord kl. 9:30 og så er programmet ellers spækket til med deleøkonomiens mange dimensioner helt indtil kl. 16:00.

>> Download programmet for konferencen (pdf)

>> Læs mere og tilmeld dig konferencen

Sidst opdateret d. 8. september 2016

Kommentarer