Deleøkonomiske initiativer fortsætter

Dansk Arkitektur Center fortsætter arbejdet med at udbrede viden om deleøkonomi. I dag er der kommunalt topmøde om deleøkonomi, og er du til Folkemødet, kan du deltage i debatten med fagfolk. Indsend også din egen dele-idé inden på lørdag!

FOTO: DAC


København afsluttede Deleugen

En solrig lørdag på Københavns Rådhuspladsen var rammen for Deleugens sidste dag den 11. juni, hvor forbipasserende stoppede op og blev klogere på de mange deleøkonomiske koncepter, der var repræsenteret på pladsen.

Politiken stod for tre debatter i deleøkonomiens tegn, som både engagerede deltagere og tilskuere til at bidrage med idéer og holdninger.  

Kommunalt topmøde om deleøkonomi

Onsdag den 15. juni faciliterer DAC et kommunalt deleøkonomiske topmøde. Overborgmester Frank Jensen og Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard tyvstarter Folkemødet på Bornholm med en diskussion om deleøkonomi i Københavns Kødby på en ledig parkeringsplads i nærheden af Flæsketorvet 25.

Her vil borgmester Jacob Bundsgaard parkere sin 'medborgerskabstrailer' - et slags rullende mini-forsamlingshus - hvor debatten skal foregå. 
 

Folkemøde 2014 Kent Martinussen


Mød Deleby på Folkemødet

Er du på Bornholm de kommende dage, så sving forbi Dansk Arkitektur Centers telt, hvor deleøkonomi er på dagsorden under overskrifterne: Kan deleøkonomi bidrage til bedre byer? Kan vi dele os til bedre mobilitet i byerne? Hvordan skalerer man deleøkonomiske forretningsmodeller?

Mød bl.a. Overborgmester Frank Jensen, Partner i BIG David Zahle, Stifter og partner i GoMore Søren Riis og mange flere dygtige fagfolk med holdninger til deleøkonomi.

Se hele programmet her.

Følg samtalen med DAC på Twitter via @DACdotDK eller på #deleby.  


DAC inviterer nu dig til at bidrage med dine deleøkonomiske idéer til videre arbejde.

Indsend din egen dele-idé

Har du eller din virksomhed en god idé til, hvordan vi kan blive bedre til at dele? Så kan du nu senest den 18. juni indsende din idé og være med i konkurrencen om at få din idé igennem et innovationsforløb til efteråret! Gå blot ind på www.f6s.com/deleby, opret en profil og indberet din idé og vær med til at gøre en forskel.

  

Sidst opdateret d. 15. juni 2016

Kommentarer