Fotokonkurrence #MyWorldWindow

Hvordan ser dit yndlingsvindue ud? Er det fra Hong Kong, Basel eller Tønder? Er det nyt eller gammelt? Tag et billede af dit favorit vindue. Del billedet på Instagram og vær med til at hylde alverdens vinduer.

Børnekulturhuset A'mar - Bastian Hjelm

Foto: VILLUM Window Collection
Børnekulturhuset A'mar - Bastian Hjelm 

Har du bemærket hvor forskellige vinduer er? Størrelse, materialer og konstruktion varierer fra land til land, fra kultur til kultur og fra by til by. Har du på en rejse eller i din hjemby set et helt særligt vindue, eller et meget smukt vindue? Så del et billede af vinduet på Instagram med hashtagget #MyWorldWindow, så deltager du automatisk i konkurrencen om få dit billede som plakat og få det udstillet i VILLUM Window Collection.

VILLUM Window Collection og Dansk Arkitektur Center ønsker med konkurrencen at sætte fokus på vinduets mangfoldighed og dets betydning for menneskets adgang til lys, luft og udsyn. Fotokonkurrencen er blot en af mange aktiviteter i 2016, hvormed VILLUM Window Collection markerer VKR Gruppen 75-års jubilæum. VILLUM Window Collection er opkaldt efter civilingeniør, Villum Kann Rasmussen, der i 1941 stifter VKR Gruppen og året efter udvikler VELUX ovenlysvinduet.

>> Læs mere om VILLUM Window Collection

Sådan gør du

1. Tjek at din profil er åben. Alternativt kan du uploade billedet på VILLUM Window Collections Facebook-side.

2. Tag et billede af et, for dig, unikt vindue (eller brug et gammelt billede du allerede har). 

3. Del fotografiet på Instagram og brug hashtagget #MyWorldWindow for at deltage i konkurrencen. 

window willum collgae

Foto: VILLUM Window Collection

Præmie og deadline

Konkurrencen slutter den 16. januar 2017, hvorefter vinderen vil blive offentliggjort på VILLUM Window Collection og DACs hjemmeside. Vinderen får sit billede som plakat, og de bedste billeder fra konkurrencen vil blive udstillet i VILLUM Window Collection.

Vi glæder os til at se dit vinduesfotografi!

 

KONKURRENCEBETINGELSER

Konkurrencen afholdes af Instagram-profilen @Villumwindowcollection som drives af VKR-gruppen. Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Instagram.

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Dansk Arkitektur Center på følgende e-mail: ef@dac.dk

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at VILLUM Window Collection må offentliggøre dit Instagram-brugernavn, samt billede i forbindelse med deres udstilling i Søborg og på de medier, som VILLUM Window Collection benytter.

Konkurrencen slutter d. 16. januar 2017 kl.12.00.

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Instagram-profil. Det betyder, at du skal huske at tjekke, om du er blevet tagget på Instagram, eller du har modtaget en besked i din "andet" indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil.

Hvis vinderen ikke indenfor 7 dage efter at have fået besked via Instagram eller Facebook, har henvendt sig, forbeholder VILLUM Window Collection sig ret til at trække en anden vinder.

Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.

 

Sidst opdateret d. 8. december 2016

Kommentarer