Leg LEGO® arkitekt vinderne af Kids City er fundet

Tre vindere er blevet udpeget i byggekonkurrencen om hvem der kunne lave den bedste LEGO®-kreation og give bud på verdens bedste børnenby.

Der blev bygget alt fra eventyrparker og legepladser til broer med rutsjebaner og klatrevægge med LEGO® architecture klodser. Der var utrolig mange eksperimenterende LEGO-konstruktioner, men det var tre vindere, der overbeviste dommerne og velfortjent vandt en pakke LEGO-klodser fra DAC& BOOKS/SHOP.

Lloyd vandt med sit meget enestående højhus, hvor han konstruerede en meget fantasifuld indgang til bygningen i form af en hel labyrint!

>> Se Lloyds billede

Lulu gav sig i kast med skabelsen af sit helt eget drømmehus! Her har hun med sin fine byggeteknik formået at skabe en udførlig luksusvilla med indbydende hovedindgang og intet mindre end en stor tagterrasse!

>> Se Lulus billede

Lego vinder lloyd  LEGO vinder Lulu

Foto: Venstre: Lloyds figur, højre: Lulus figur 

Som det kan ses på billedet har Viggo på 5 år med sine meget fine og nuancerede byggeteknik, skabt en meget fin og æstetisk bygning med en storslået trappeopgang og solterrasse.

>> Se Viggos billede

lego vinde viggo

Foto: Viggos figur

Både voksne og børn gik til opgaven med liv og sjæl, og Dansk Arkitektur Centers guider var også meget begejstrede for de fine og fantasifulde bygninger, der blev bygget. 

Hvis du har lyst til at give den som LEGO® arkitekt, så kan du glæde dig til Leg LEGO® arkitekt i vinterferien (uge 7) - med et nyt tema.

BLIV OPDATERET OM KOMMENDE WORKSHOPS

Hold øje med kalenderen eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for børnefamilier for at blive opdateret om kommende familieworkshops og andre aktiviteter for børn og familier.

FLERE BILLEDER PÅ #DACKAPLA ELLER #DACFAMILIEWORKSHOP

Du kan se flere fotos herunder, samt på Instagram under hashtagget #leglegoarkitekt eller #dacfamilieworkshop samt på Dansk Arkitektur Centers Facebookside

Sidst opdateret d. 23. november 2016

Kommentarer