Dansk Arkitektur Center søsætter DACprofessional på Facebook og Twitter

De to nye profiler går, både på Facebook og Twitter, under navnet DACprofessional og giver dig al nyt om DAC’s faglige nyheder, arrangementer og meget, meget mere.

nyfacebook

DACprofessional er DAC's nye profil både på Facebook og Twitter og er for alle professionelle samt alle andre med interesse inden for arkitektur, byggeri og byudvikling. Her kan du få relevant information om DAC's arrangementer samt viden, inspiration og nyheder fra brancherne året rundt.

Innovation, bæredygtighed og samarbejde på tværs bliver samlingspunktet
DACprofessional vil afspejle de mange forskellige projekter, som DAC er med til at drive inden for bæredygtigt byggeri, innovation, udvikling af land- og byområder, vækst, grønne forretningsmodeller, nye samarbejder på tværs, videndeling mv.

Med de to profiler samler vi vores faglige tilbud og nedlægger derfor nogle af vores tidligere kanaler, så du kan finde relevante informationer, nyheder og arrangementer et samlet sted.

Følg DACprofessional på Twitter og Facebook
Følg DACprofessional på Twitter her @DACprofessional og på Facebook her DACprofessional .

På Facebook kan du både tilmelde dig vores arrangementer samt få inspiration og relevante nyheder, mens du på Twitter får mulighed for at kunne tweete til vores arrangementer mm. og blive opdateret med den nyeste viden om, hvad der rør sig inden for arkitektur, byggeri og byudvikling.


Sidst opdateret d. 24. oktober 2016

Kommentarer