Hvordan gøres landsbyer levedygtige?

I juni nedsatte Erhvervsministeren et udvalg, der skal komme med anbefalinger til, hvordan flere landsbyer kan gøres levedygtige.

landsbyer

Landsbyernes rolle og funktion har ændret sig i takt med samfundets udvikling. Mange landsbyer har fundet nye veje og omdannet sig. Samtidig er der stadig steder, som har behov for omstilling og nytænkning for at være levedygtige.

Udvalget skal se på de udfordringer og muligheder, der gør sig gældende i landsbyer og belyse, hvad der karakteriserer landsbyer, som har vist sig levedygtige.

Med to eftermiddagsarrangementer sætter Dansk Arkitektur Center fokus på landsbyernes udfordringer og muligheder. Vi ønsker en debat, nytænkning og løsningsforslag til landsbyernes udfordringer. Hvad betyder det, når man flytter skoler, nedlægger kasserne og skære ned på busserne?  Hvordan får man politikerne og medierne til at se på styrken i Danmarks Landsbyer? Eller er Landbylivet noget som kun høre fortiden til? Bliv inspireret og vær med til at diskutere rammerne for fremtidens landsbyer. Dagens input vil indgå i Erhvervsministeriets videre arbejde med anbefalingerne.

Tilmeld dig her:
Inviter dine venner, kollegaer og familie, og deltag selv i debatten:

 Læs mere om udvalget her

Sidst opdateret d. 18. august 2017

Kommentarer