NYT MAGASIN - 18 innovatører er ved at revolutionere byggeriet

Hvordan fremmer vi vækst inden for bæredygtigt byggeri? Hvor er de lavthængende frugter, og kan vi blive inspireret af eksisterende løsninger og nye innovatører? Det og meget mere kan du blive klogere på i et nyt magasin fra innovationsprojektet SUSTAINABLE BUILD.

SB partnerskabFoto: Dansk Arikitektur Center

Innovationsprojektet, SUSTAINABLE BUILD, samler branchen for at fremme vækst i bæredygtigt byggeri. Det sker i et partnerskab mellem 32 store og små organisationer og virksomheder fra hele byggebranchen. De er gået sammen om at finde nye løsninger på nogle af branchens udfordringer, når det kommer til vækst i bæredygtigt byggeri.

18 bæredygtige innovationer
Over to år har SUSTAINABLE BUILD arbejdet med 18 innovationer fra Danmark og udland. Innovatørerne har præsenteret nye løsninger i form af både robotteknologi, 3D-print, nye sunde og bæredygtige materialer, produkter fra genbrugsmaterialer, nye processer, open source platforme for byggeri og meget mere.

Samtidig har partnerskabet bag SUSTAINABLE BUILD udviklet på tre områder, de mener, er centrale for en mere bæredygtig fremtid for byggebranchen:

1)      Forbedrede udbuds- og samarbejdsprocesser

2)      Større fokus på sundhed og indeklima

3)      Materialeviden og sporbarhed

>> Læs mere om de 18 innovatører og partnerskabet og bliv inspireret til en mere bæredygtig byggebranche i det nye magasin.

Bliv en del af SUSTAINABLE BUILD i 2018 og 2019

Har du lyst til at være med?
SUSTAINABLE BUILD fortsætter arbejdet ind i 2018 og 2019, og der er stadig plads som partner i projektet. Kontakt projektleder hos DAC, Maiken Nicolaisen, for mere information eller læs mere på projektets hjemmeside, www.sustainablebuild.dk

Sidst opdateret d. 17. august 2017

Kommentarer