Vi afslører vinderne af påskeferiens 'Leg LEGO® arkitekt’ og ’LEGO® Night’!

Ved påskeferiens familieworkshop havde deltagerne mulighed for at give sig i kast med temaet 'Broer' og skabe kreative løsninger i LEGO® og Minecraft. Resultatet blev et imponerende landskab af alverdens innovative boer over Københavns Inderhavn; fra klassiske hængebroer, til grønne gangbroer, cykelbroer og fantasifulde dyrebroer.

lego bannerbillede

Foto: Venstre: Kristian Ridder-Nielsen, Midten: Pixabay, Højre: YouTube

Ved påskens LEGO® Night kunne voksne deltagere mødes i kreativitetens tegn og i fællesskab bygge sig frem til deres bedste bud på innovative broløsninger. Den legende atmosfære skabte afsæt for endnu et fantastisk brolandskab. Tak til alle deltagere for en berigende og god aften!  

Til begge arrangementer kunne man deltage i en Instagram og Facebook-konkurrence ved at hashtagge et billede af sit byggeri med enten #leglegoarkitekt eller #daclegonight. Vinderne af Leg LEGO® arkitekt modtager de flotte LEGO® Architecture klodser og vinderen af LEGO® Night modtager et gavekort for brunch til to i DAC&Cafe.

Tillykke til vinderne og tak til alle for jeres bidrag!

VINDERNE AF LEG LEGO® ARKITEKT

Karl Emil, 11 år - har bygget en fest-bro med Dannebrogsflag i Minecraft:lego karl emil

>> Se Karl Emils bro her

Malthe, 10 år - har haft en fantastisk dag med hans favorit beskæftigelse LEGO®. Han har bygget en imponerende hængebro:
lego malthe

>> Se Malthes bro her

Luca, 9 år og Alva, 6 år - søskendeparret har bygget en drømmebro med spir og grønne elementer:
lego luca og alva

>> Se Lucas og Alvas bro her

VINDERNE AF LEGO® NIGHT

Peter Lybye - har bygget Københavns højeste bro, men manglede Carl. Peter kan nu invitere Carl på brunch i DACs café. 
lego peter

>> Se Peters bro her

Hvis du har lyst til at give den som LEGO® arkitekt, så kan du glæde dig til Leg LEGO® arkitekt i efterårsferien (uge 42) - med et nyt tema.

BLIV OPDATERET OM KOMMENDE WORKSHOPS

Hold øje med kalenderen eller tilmeld dig vores nyhedsbrevfor børnefamilier for at blive opdateret om kommende familieworkshops og andre aktiviteter for børn og familier.

FLERE BILLEDER PÅ #DACFAMILIEWORKSHOP

Du kan se flere fotos herunder, samt på Instagram under hashtagget #bygforbørn eller #dacfamilieworkshop samt på Dansk Arkitektur Centers Facebookside.

Sidst opdateret d. 11. maj 2017

Kommentarer