Dansk Arkitektur Center på sociale medier

Dansk Arkitektur Center er til stede på en række sociale medier - her kan du se hvor og hvordan.

DAC_FB_coverphoto_DK.jpg

Dansk Arkitektur Center


Danish Architecture Centre - Facebook

Se billeder fra huset og bliv opdateret om arrangementer og nyheder for alle der er interesseret i at følge med i arkitekturoplevelser. Vi poster primært vores egne arrangementer og nyheder, men vi anbefaler også andre relevante tilbud. 

@danisharchitecturecentre - INSTAGRAM

Se billeder af huset, vores arrangementer og udstillinger - og tilføj selv dine egne billeder fra besøg i Dansk Arkitektur Center ved at bruge hashtagget #danskarkitekturcenter og #danisharchitecturecentrepå Instagram. 

Danish Architecture Centre - LinkedIn

Bliv opdateret med nyheder og arrangementer for arkitekt- og byggebranchen samt eventuelle jobopslag. 

@DACdotDK - Twitter

Vi deler nyheder, arrangmenter og holder øje med #dkark #dkbyg #architecture osv. 

Danish Architecture Centre - Youtube

Se videoer fra udstillinger, foredrag og workshops i Dansk Arkitektur Center, samt af ny arkitektur og byudvikling i og omkring København. 

Dansk Arkitektur Center - Foursquare

Se andres anmeldelser af og tips til Dansk Arkitektur Center og check selv ind og tilføj tips, når du besøger os på Strandgade 27B i København.

DAC Dansk Arkitektur Center - Yelp

Se andres anmeldelser af Dansk Arkitektur Center og skriv selv anbefalinger om dine oplevelser, når du besøger os på Strandgade 27B i København.

Dansk ArkiteKtur Center - Tripadvisor

Se andres anmeldelser af deres besøg hos Dansk Arkitektur Center, og skriv din egen anbefaling når du besøger os på Strandgade 27B i København. 

 

DACprofessional

DACprofessional
 

DACprofessional er DAC's nye profil både på Facebook og Twitter og er for alle professionelle samt alle andre med interesse inden for arkitektur, byggeri og byudvikling. Her kan du få relevant information om DAC's arrangementer samt viden, inspiration og nyheder fra brancherne året rundt.

DACprofessional - Facebook

@DACprofessional - Twitter

 

850x315_sprout.png

DAC& BUILD SPROUT
 

DAC& BUILD Sprout er Dansk Arkitektur Centers tværfaglige netværk for dig der er ved at uddanne eller udvikle dig fagligt og professionelt inden for byggeri, byudvikling og arkitektur.

DAC& BUILD Sprout - Facebook
Vi opdaterer primært på dansk 

@dacbuildsprout - Instagram
Vi opdaterer primært på dansk 

 

850x315_BB.jpg

Bæredygtige Byer
 

Sustainable Cities / Bæredygtige Byer - LinkedIn

Deltag i diskussion og videndeling med andre professionelle indenfor byplanlægning og -udvikling. Vi opdaterer primært på engelsk.

 

arcspace.com Facebook cover m logo

arcspace.com
 

arcspace.com er et stort internationalt online arkitekturmagasin, som Dansk Arkitektur Center medio 2012 har overtaget efter grundlægger og chefredaktør Kirsten Kiser. arcspace.com. Vi opdaterer udelukkende på engelsk. Følg blandt andet med i den Danske Pavillion, når der er arkitekturbiennale i Venedig.

arcspacebydac - Instagram

arcspace - Facebook


arcspace - Pinterest
 
 

 

deleby_banner.png

Deleby    


Deleby er et landsdækkende partnerskab, som skal udforske deleøkonomiens potentialer for de danske byer og samfundet som sådan. Deleby samler kommuner, virksomheder, borgere, foreninger og forskere for at skabe nye deleøkonomiske ideer og forretningsmodeller. Deleby udvikles i 2015 og vil for alvor rulle ud over landet med en lang række aktiviteter i 2016.

@deleby_dac - Twitter

Deleby - Facebook

Følg med på vores Facebook side 'Deleby', som er et samlingspunkt for viden og debat om, hvordan vi sammen skaber bedre byer. Siden er drevet af Kommunen og Dansk Arkitektur Center i samarbejde.

 

SUSTAINABLEBUILD_banner.png

SUSTAINABLE BUILD

SUSTAINABLE BUILD er iværksat i et samarbejde mellem Industriens Fond og Dansk Arkitektur Center, samt Erhvervsstyrelsens Grøn Omstillingsfond og Leaderlab, for at fremme vækst inden for bæredygtigt byggeri. Innovationsprojektet realiseres i et partnerskab med byggebranchens leverandører, virksomheder og organisationer.

@SusBuild - Twitter

29. november 2016 / Af Sidsel Hartlev

Sidst opdateret d. 29. november 2016