Tilmeld nyhedsbrev

Modtag nyheder og information fra Dansk Arkitektur Center om arkitektur, byggeri, byer og kommende arrangementer

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

Interesseområde:

Bliv redaktør på dit eget nyhedsbrev

Vi vil gerne invitere dig til at være redaktør på dit eget nyhedsbrev, derfor får du nu muligheden for selv at vælge, om du ønsker at modtage alle vores tilbud, eller evt. kun nogle af dem:

DAC& LIFE - for dig, der gerne vil opdateres om udstillinger, guidede ture, familieworkshops og andre arkitekturoplevelser.

DAC& BUILD - for dig, der søger netværk og ny viden om arkitektur, byggeri og innovation, og gerne vil opdateres med nyheder, foredrag og arrangementer  med danske og internationale stjernearkitekter og fagprofiler.

DAC& CITIES - for dig, der søger ny viden og inspiration om bæredygtig byudvikling og gerne vil opdateres med nyheder og foredrag med danske og internationale eksperter.

DAC& LEARNING - for dig, der er interesseret i tilbud om undervisning i arkitektur til børn og unge i form af byvandringer, undervisningsmateriale, netundervisning og undervisningsaktiviteter i aktuelle udstillinger.

DAC& BOOKS/SHOP - for dig, der er interesseret i nye bøger og magasiner om design, arkitektur og byudvikling samt inspiration til designgaver til dig selv og andre.  

Vi har klikket det hele af på forhånd, så du skal kun klikke ud for LIFE, BUILD, CITIES eller LEARNING, hvis du ønsker at fravælge noget.

Sidst opdateret d. 7. juli 2015